Om mig

Healing blev nøglen og redskabet til at komme på plads i mig selv.

Min rejse begyndte i en begivenhedsrig opvækst i Østrig, Israel og Danmark, før jeg som ung voksen landede i den pulserende, kreative og livlige by Berlin. Her blev jeg opmærksom på, at jeg tydeligt fornemmede mennesker omkring mig, og jeg søgte mere og mere efter muligheder for at trives i storbyen som særligt sensitiv. 

Efter uventede flashbacks fra tidligere liv, der forstyrrede min hverdag, startede jeg en søgen efter svar på, hvorfor det skete, hvad det betød, og hvad jeg skulle gøre ved det.
Min søgen førte mig til healing, der blev en afgørende del af mit liv, og som hjælper mig med at trives bedre som sensitiv og føle mig tryg i min hverdag.

Min kærlighed til healing er grundstenen i mit liv og virke. Siden min clairvoyance-uddannelse hos Marzcia Techau i 2012 har jeg drevet klinik i Berlin som healer og underviser i healing og clairvoyance (herunder Reiki 1, 2, 3, spirituel healing og karmisk healing).

Efter at være vendt hjem til Danmark i 2023 tilbyder jeg mig nu som behandler og underviser. Jeg lader mig guide af den åndelige verden, så jeg på den mest kærlige og nænsomme måde kan støtte dig på din vej ned til en dybere kontakt med dig selv.